Referenssit

Asiantuntijoiden ja johdon kouluttaja

Miksi juuri minä sopisin hyvin kouluttamaan teidän asiantuntijoitanne tai puhujaksi teidän tilaisuuteenne? Akateemisen taustani ansiosta ymmärrän erityisen hyvin asiantuntijan ajatusmaailmaa ja kipukohtia. Minulla on omakohtaiseen kokemukseeni perustuvaa osaamista asiantuntijaviestinnästä sekä pitkä kokemus kouluttamisesta.

Kiinnostuitko? Lue tarinani tästä.

Tutkimusalan yrittäjä

Eikö sosisaalisen median seuranta tuota riittävän syvällistä ymmärrystä siitä, mitä ihmiset puhuvat verkossa sinusta tai organisaatiostasi? Entä millaiset keskustelut ihmisiä liikuttavat ja ketkä ovat keskustelujen piilossa olevia vaikuttajia? Kenellä on vahva agenda? Perustamani yritys Optifluence Oy toteuttaa dataan pohjautuvia tutkimuksia ja trendiraportteja puheenaiheista. Katso lisää Optifluencen palveluista täältä.


Petrosta sanottua

Kouluttaja oli erinomainen. Koulutuspäivä antoi raikkaita ajatuksia ja muutti omaakin ajatusmaailmaa.

Kouluttaja oli asiantunteva, ja puhui hyvin ja innostavasti. Aihe on kiinnostava. Sain muutamia päivittäiseen työhöni liittyviä uusia viestintävinkkejä koulutuspäivän aikana.

Hyvä rauhallinen ja kuunteleva luennoitsija ja alansa asiantuntija … Kiinnostavinta antia olivat yritysesimerkit ja viestinnäntutkimuksen uudet trendit. Loistavat kalvot myös. Hänet kannattaa ottaa uudestaankin.

Parasta oli kouluttajan asiantuntemus ja perehtyneisyys asiaan.

Hyviä pointteja, esimerkkejä sekä harjoituksia siitä miten viestinnässä sanomaansa voi kirkastaa. Harjoituksen tekeminen paljasti eräiden omien viestien ”hämäryyden” – ymmärsin miten selkeyttää?

Tätä asiantuntijaa olisin kuunnellut vaikka kuinka kauan!

Rauhallinen ja selkeä kouluttaja, jonka esimerkit ja tehtävät olivat hyviä ja konkreettisia. Valmennus auttoi meitä yksikössä eteenpäin sosiaalisen median suunnittelun ja tekemisen kanssa.

Kouluttamiani yrityksiä, yhteisöjä ja oppilaitoksia

  • 6aika Avoimet innovaatioalusta –hanke
  • Aalto-yliopisto
  • CEMIS-Oulu
  • Jyväskylän yliopisto
  • Kiinko
  • Rastor
  • Suomen Tiedetoimittajain liitto
  • University of Helsinki (Department of Microbiology)