Viestinnän opiskelijoiden lukupiirin blogissa pohditaan someajan ilmiöitä

Ohjaan Helsingin yliopiston viestinnän opiskelijoiden lukupiiriä, jossa käymme läpi kevään aikana yhteensä kuusi teosta. Kirjat käsittelevät aiheita sosiaalisesta mediasta, maineen hallintaan, media-alan murrokseen ja julkisuuden kriiseihin. Kunkin kirjan innoittamana opiskelijat tuottavat omia blogipostauksia kurssiblogiimme Organisaatioita ja viestintää.

Ensimmäisenä käsittelyvuorossa on ollut sosiaalisen median lyhyt historia ja sen alati ilmaantuvat uudet käyttömuodot ja sovellutukset. Opiskelijat ovat julkaisseet blogissa sosiaalisen median aikajanan, käsitelleet sosiaalista mediaa kiinnostavasti sukupolvikokemuksena nuoren parikymppisen näkökulmasta, kun uusi Z-sukupolvi jo tekee tuloaan.

Kannattaa lukea myös kirjoitus muutosvastarinnasta somessa, jonka innoittajana on viimeisin, tällä kertaa Instagram käyttäjien kapina yhtiön tuoretta algoritmipäivitystä kohtaan. Mutta kuinka moni lopulta muistaa, miltä Facebook näytti ennen aikajanapäivitystä?

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s